Aktiviteter


Havfiske & båtturer er den aktivitet som trekker de fleste gjestene til Dolmsundet. Det er mange fiskearter i omradet og det smule farvannet i skjærgården rundt Dolmøya gjør at en ukes fiskeferie som regel har gode forhold de aller fleste dagene. Vi tilbyr havfisketurer med MS Titran.

Båtutleie & gjestehavn
Vi leier ut 17.5 fots åpne båter av merket Øien med Suzuki 4-stroke 40 hk påhengsmotorer. Båtene er utstyrt med GPS og ekkolodd av typen Hummingbird Combo. Vi leier også ut fiskeutstyr og flytedress.  Vi har utsettrampe og gjesteplasser for de som bringer egen båt.

Dykking
Vi samarbeider med Havsport AS og tilbyr forskjellige dykke-turer basert ut i fra Dolmsundet Marina.  Vi tilbyr både engelsk og russiskspråklig dykkerguider, luftfylling og båtkjøring til og fra dykk.

Oster

Gastronomisk tur
For den matglade så arrangerer vi besøk til lokale matprodusenter for å smake på lokale delikatesser. Vi besøker Hitra Gardsmat som er kjent for sine velsmakende oster, Hitramat som selger krabbe og Dalpro som produserer Norges mest velsmakende vill-sau og hjortkjøttprodukter.

Guidet sykkelturer til Eldsfjellet, Hitra Vindmøllepark, og fotturer til Håviksfjellet og Tonningen
Vi tilbyr guidet fotturer hvor vi lærer om Hitras unike flora, natur og lokalhistorie. Hver tur innkluderer gourmet lunsj på toppen mens vi nyter den flotte utsikten.

Gourmet Matkurs – tilberedelse av fangsten
Kurset egner seg for de som vil ha størst mulig opplevelse av sitt fiske. Vi ser på behandlingen av fangsten så snart den er kommet over ripa. Praktisk øvelse med filetering av rund og flat fisk. Vi benytter grillen, ser på også hvordan vi kan lage smakfullt tilbehør til fisken.